Artikler fra kjente merker innen møbel- og interiørdesign

Design du har glede av i lang tid.

Kontakt oss
Soverom og kontor fra artwood

Artwood

Mye av vårt vareutvalg kommer fra det svenske interiørdesignmerket Artwood. Artiklene fra Artwood kjennetegnes av svært høy kvalitet, røffe materialer, unike fasonger og tidløst design.

  Les mer på Artwoods hjemmeside

Sofra fra Saxo Living

Saxo Living

Saxo Living er et anerkjent dansk designmerke, og står for kvalitet, tidløshet og komfort. Saxo Living designer og produserer lekre og robuste møbler du har glede av i lang tid.

  Les mer på Saxo Livings hjemmeside

Sort veloursofa i sofabord i glass og messing fra Home Factory

Home Factory

Home Factory er et norsk selskap med en stor lidenskap for interiør og design. Merket produserer møbler med fokus på tidsriktig design, materialer og farger, og ønsker å vise hvordan interiør kan skape et levende hjem.

 Les mer på Home Factorys hjemmeside

Grå sofa og runde sofabord i lys eik fra Kristensen:Kristensen

Kristensen:Kristensen

Kristensen & Kristensen er en dansk, familieeid virksomhet. Selskapet designer og produserer høykvalitets møbler og interiør med stor fleksibilitet når det kommer til farger, materialer og design.


Les mer på Kristensen & Kristensens hjemmeside

Beige sofa fra Englesson

Englesson

Fiint Interiør fører både møbler og senger fra det svensket designmerket Englesson — en familiebedrift som har produsert møbler i over 50 år, og som i dag har en av verdens mest moderne møbelfabrikker. Englesson har blant annet garderober, modulhyller og skap som kan bygges etter behov.

 Les mer på Englessons hjemmeside